Pozov’ me ba!

Oprostite što me nije bilo neko vreme, ali razumećete, bio je februar, a kad dođe februar znatno mi opadne koncentracija. Prave se razne žurke, upoznaju se novi ljudi, teško je sve postići. Al nešto sad razmišljam, mogle su ove moje mačke iz kraja da prave i bolje pozivnice za ta okupljanja. Na primer ovakve:

9. BALON

Za specijalnu tematsku zurku sa balonima, specijalne pozivnice – baloni. Pa da biste videli gde i kad da dođete, morate da ih naduvate, i osetite deo atmosfere još kod kuće.

8. FOTO FILM

Kad se venčavaju dva fotografa, i pozivnice moraju biti u skladu sa njihovom opsesijom. Trevor i Larisa sami su napravili ove zanimljive pozivnice.

7. ŠIFRA: GEEK

A sad malo geeky. Ove pozivnice za svoju svadbu dizajnirala je mlada lično, Ming Thompson, koja takođe ima sajt sa receptima za predobre mafine. Svi pozvani su u koverti uz pozivnice dobili i naočare da dešifruju detalje.

6. BINARNO

Još malo geeky. Za svadbu svoje prijateljice, umetnica i crtač stripova Carla Berrocal dizajnirala je ovu jedinstvenu pozivnicu a la Super Mario. Ostaje samo da se vidi da li će u igri pobediti mlada ili mladoženja.

5. PROČITAJ ME

Čuvene bočice iz Alise u zemlji poslužile su kao inspiracija za ove vesele pozivnice, za veselu čajanku.

4. SLAGALICA

A da bi naglasili kako je  svaki gost bitan, jedna od ekipa koja je učestvovala na takmičenju Inspired Creations Contest na sajtu Elizabeth Anne Designs napravila je pozivnice uz koje su išli delići slagalice. Svaki gost imao je jedan delić, i morao bi da dođe na venčanje da bi slagalica na kraju bila kompletna.

3. IZBAČEN IZ STANA

Ovde je povod za slavlje bilo useljenje, a gosti su dobijali pozivnice kao obaveštenje o izbacivanju iz stana. Jadan domaćin je “izbačen”, pa je morao da se seli i pravi žurku, šta ćes. Pozivnicu je dizajnirao Blake Cleavenger, a verujem da su se pozvani u trenutku prepali šta je sad to kad su otplatili kredit.


2. NE-KINESKI UKRAS

Za novogodišnje žurke, praktična pozivnica za okačiti na jelku. Pravi se relativno lako, a kako tačno možete videti na stranici Hell’s Bells.

1. NIJE ZA JELO

Poruka ne mora biti u boci, može i u jajetu! Ekipa iz Present and Correct, koji rade sa kancelarijskom opremom, osmislila je ovaj zanimljiv koncept, a može da posluži i kao pozivnica i kao simpatičan način da pošaljete poruku. Na sajtu Poppytalk možete videti celo uputstvo kako da i sami napravite nešto ovako.

 

MJAU!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: