Januar je, počinje sezona poklona!

Nije baš da počinje, malo sam okasnila, ali bar i dalje traje. Mada, realno gledano, sezona poklona nikad i ne prestaje (osim ako vam baš sve bliske osobe nisu rođene u decembru ili januaru). A kad kupite poklone, ostaje i da ih upakujete. Mačka se malo pozabavila problematikom pakovanja, i pronašla vrlo zanimljive papire za pakovanje. Neke od ovih biste sigurno hteli da imate pri ruci kad treba..

Odbrojavanje počinje (da se podsetimo Nove godine).

9. ZA MESOŽDERE, SAMO SLANINA

E dakle, ko o čemu, mačka o slanini, ali šta da radim. Ali morate priznati da nije ni vama baš svejedno. A ne bi bilo ni vašim prijateljima gurmanima.

8. VOĆNI DAN

Al nije da ne mislim i na vegetarijance. Nisu voćkasti papiri površni pa da su dobri samo spolja. Otvoriš, a ono i unutra ko pravo. Ubacite koju košticu i tu je ceo doživljaj. Mada je slanina bolja, le prrrr…

7. ŠTREBERI

Da iskoristim priliku da se podsmehnem prevodu naziva serije “The Big Bang Theory” – “Štreberi”! Nisu oni štreberi, aman ljudi, samo vole nauku i tehnologiju malo više od ostalih ljudi. Upakujte im poklon u ovakav papir i biće sigurno vrlo ljubazni. Ja imam par “štrebera” u okruženju, da odštampam ovu matricu, ima da se oduševe papiru, pa u poklon mogu da stavim šta hoću.

6. KRV NIJE VODA

Kad smo već kod serija, imam u okruženju i neke obožavaoce serije “Dexter”, a u Dexteru vala ima mnogo krvi. Možda nije baš u duhu religije (dakle izbegavati za slave, Božić i tako to), ali za Deksterove fanove bio bi pun pogodak.

5. DUPLI ČIZ, CENA ŠIZ

E dakle neko se dosetio i čizburgera! Al za pun užitak ovde morate pripremiti više poklona… Mislili su ljudi na svaki sloj, tu je i zemička, i meso, i zelena salata, i paradajz, i neizostavni sir. A ako nemate baš toliko poklona, možete da se odlučite recimo samo za salatu. Ili ipak nešto drugo.

4. SUPER SKANDI

Ako ste ljubitelj Super skandija, a uz to ste i praktični, mislim da će vam se ovo svideti. Uzmete lepo jedan papir za sve prilike, pa zaokružite tačan odgovor sa čestitkom. Može i da se odštampa kod kuće, samo u osmosmerku ubacite čestike koje vam odgovaraju.

Dizajnirali Fabio Milito i Frančesca Guidoti.

3. QR CODE

Evo male diskriminacije, nisam ni ja baš savršena mačka, pošto ovaj u papir možete upakovati poklone samo za korisnike smartphone-ova. Možete i ostalima, ali gubi se poenta. Dakle – jedan sasvim običan papir, sa QR kodovima, koji vam, kada ih skenirate, donose neke zanimljive klipove, muziku i slično. Prilagodite ukusu vaših prijatelja, i pored poklona dobijaju plejlistu od vas. Pa nek probaju da bace papir u đubre!

2. POKLANJAM TI KULE I GRADOVE

U zavisnosti od toga koliko imate poklona, možete poklonite zgradu, ulicu, ili ceo grad, a to su vam omogućili dizajneri iz švedskog studija Happy F & B. Meni je ovo je potpuno super, ali vas vuče da kupite što više poklona (što bi naš narod rekao – mamipara). Mada možete i da kupite bombone, pa u pet kutija za cipele po jednu, i eto nam jedne metropole..

1. OUTSIDE THE BOX

I za kraj, najbolje! Papir je u ovom slučaju potpuno nebitan, ali morala sam da napravim izuzetak. Za sve vaše kreativce, koji se trude, ili uspevaju da misle “outside the box”, odajte im priznanje poklonom koji radi to isto.

Srećni praznici!

MJAU!

P.S. Ide uskoro i tura papira za poklone koje možete sami napraviti kod kuće!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: